Trimateriale

 

En af årsagerne til at jeg har oprettet dette afsnit er, at jeg ofte hører AAere efterlyse materiale til trinarbejdet. Den erfarne sponsor bruger det materiale, han selv har brugt, men der er ofte efterspørgsel på andre materialer. Måske fordi man er utilfreds med det eksisterende, måske søger man ny inspiration. Desuden kan man ikke se bort fra, at selv sponsorer "bliver trætte", flytter eller siver ud af de aktives rækker og tager deres materiale med sig. Jeg har her samlet en del af det materiale, jeg har fået fat i i tidens løb. Måske vil din sponsor ikke bruge dem, men det skal du ikke være ked af - der er som nævnt flere metoder, og sponsoren har sin metode. Hvis du selv vil være sponsor, og savner materiale, har du her flere muligheder:

 

Trin 1 - 12, version 1

Trin 1 - 12, Hazelden

Trin 1 - 3, special

 

Af en eller anden grunder det 4. trin blevet gjort til en hurdle, der skal overvindes. Hvis man følger den enkle anvisning i Store Bog bliver dette gjort til skamme. Flere oldtimere bruger meget tid på at vise, at der ikke er noget at bekymre sig om, men det har medført, at der er udgivet mange specialvejledninger til udvidede 4. trin. Jeg har lagt nogle eksempler her, men jeg har udeladt et par eksempler, som vil være risikable at bruge på egen hånd, da de går meget tæt på! Du kan rekvirere dem, hvis du vil se dem, ved at sende mig en e-mail

4. trin, special

 

Imidlertid er der også garvede AAere, som har sat sig for, at pille alle vanskeligheder og indbildte forhindringer ud af trinarbejdet. Eksempelvis de navnkundige oldtimere Joe & Charlie, hvis gennemgang af trinnene, du kan downloade på XA-speakers.org. Men hvis du ikke er så glad for engelsk, kan du måske bruge denne vejledning, som jeg fandt på nettet og oversatte til dansk. Den er forfattet af en amerikansk oldtimer ved navn Doug B. og i dokumentet finder du en henvisning til kildeskriftet, hvis du alligevel vil se den engelske original. Vejledningen hedder:

Stræben efter ædruelighed

 

Som nævnt tidligere har jeg også deltaget i et trinseminar, som gik ud på at bruge trinnene på hverdagsproblemer

12 trinstræf

 

Til sidst får du her en lille vits:

Lej-en-sponsor

 

 

Jeg ønsker dig god fornøjelse med arbejdet. Gør det - det lønner sig!

 

 

***************************

Denne hjemmeside er oprettet på privat initiativ.
Anonyme Alkoholikere kan ikke drages til ansvar for indholdet.
Hvis du har spørgsmål eller kommentarer,
kan du sende mig en mail ved at trykke på "Send e-mail"

Send e-mail

 

Sidst opdateret d. 28/7-2014